Tuotteet

Lue lisää tuotteistamme.

Puhtaasti lähimetsästäsi

Kaikki marjamme poimitaan Suomen puhtaista metsistä ja kuljetetaan pikaisesti jäädytettäväksi IQF-metodilla. Tämän lisäksi ostamme marjoja useilta alueilta eri puolelta Suomea. IQF- metodin avulla marjat säilyvät pidempään menettämättä niissä olevia vitamiineja ja ravintoaineita.

Lue lisää tuotteistamme ja ota yhteyttä!

Lakka

Lakka on oiva lähde C-vitamiinille, sillä runsas desilitra lakkoja täyttää päivän C-vitamiinitarpeen. Lakan C-vitamiinipitoisuus on 2-4 -kertainen appelsiiniin verrattuna. Myös karotenoideja löytyy lakasta, jotka toimivat elimistössä antioksidantteina. Flavonoideja on myös lakassa, jotka myös toimivat antioksidantteina. Flavonoidit ehkäisevät rasvahappojen härskiintymistä ja näin saattavat suojata elimistöä.

Ravintoarvot / 100g
Energia 231 kJ (55 kcal)
Rasva 1,1 g (josta tyydyttynyttä <0,1 g)
Hiilihydraatti 6,8 g (josta sokereita 5,8 g)
Proteiini 1,5 g
Suola 5,1 mg

Mustikka

Mustikka on monien suomalaisten suosikki marja, joka on runsaskuituinen ja sisältää C- ja E-vitamiinia, kuitua sekä polyfenoleja. Polyfenoliensa ansiosta mustikalla on monipuolisia vaikutuksia terveyden ylläpitämiseen. Mustikoita voit popsia sellaisenaan tai tehdä monia erillaisia smoothieita tai muita jälkiruokia.

Ravintoarvot / 100g
Energia 271 kJ (65 kcal)
Rasva 1,1 g (josta tyydyttynyttä <0,1 g)
Hiilihydraatti 10,2 g (josta sokereita 8,4 g)
Proteiini 0,8 g
Suola 5,1 mg

Puolukka

Tämä runsaskuituinen marja sisältää A- ja E-vitamiinien lisäksi myös mm. eri kivennäis- ja hiveaineita. Puolukka on myös antioksidanttitehokkuudeltaan yksi parhaimpia marjoja. Puolukan anti-oksidatiivinen vaikutus estää elimistön rasvojen hepettumista.

Ravintoarvot / 100g
Energia 234 kJ (56 kcal)
Rasva 0,7 g (josta tyydyttynyttä <0,1 g)
Hiilihydraatti 8,9 g (josta sokereita 8,2 g)
Proteiini 0,5 g
Suola 5,1 mg

Karpalo

Tämä pieni punainen marja on oikea terveyspommi! Karpalon terveyhyödyt ovat suomalaisten marjojen parhaimmistoa, joten karpaloita kannattaa popsia! Karpaloista löytyy paljon C-vitamiinia ja sisältää esimirkiksi myös jodia, jolla on todettu terveyshyötyjä. Karpalosta löytyy erinomaisia flavonoleja, jotka toimivat kehossa antioksidantteina. Karpalot vahvistavat vastutuskykyä ja edistävät vatsan toimintaa.

Ravintoarvot / 100g
Energia 134 kJ (32 kcal)
Rasva 0,1 g (josta tyydyttynyttä <0,1 g)
Hiilihydraatti 4,6 g (josta sokereita 4,4 g)
Proteiini 0,4 g
Suola 1 mg